Grăsimi, care este, care ar trebui să fie evitate

Studiile arată că persoanele care au o cantitate mare de acizi grasi Omega-3, reduce riscul de atac de cord. Acest lucru se datorează faptului că medicamentul reduce rögösödését de celule roșii din sânge și scade tensiunea arterială.

Omega-6 acizi grași

Omega-6 acizi grași includ acid linoleic, GLA (acid gama-linolenic) și dpa (docosapentanoicsav). Este important pentru a membranelor celulare de sănătate și de funcționare și starea de sănătate a pielii și salvarea. Acei oameni care, cu conținut scăzut de grăsime dieta, sau cei care linolenic conținutul nu este suficient, de multe ori foarte uscat. Omega-6 acizi grași reduc nivelul colesterolului “rău” LDL, dar foarte mare de intrare, din păcate, acestea pot reduce nivelul de hdl.

Deoarece Omega-6 acizi grași de înaltă consumul crește radicalilor liberi și a razelor, și, prin urmare, crește riscul de dezvoltare a cancerului. Omega-6 acizi grași, de aceea este recomandabil pentru a căuta o societate de consum, sau cel puțin menține în echilibru consumul de alte acizi grași Omega-3. http://toktumiti.info/eco-slim-daca-grasime-de-bine

Vitale  acizi grași surse naturale de, Omega-3 și Omega-6 grasimi, nu mai puțin un rol important în organism este inflamata în apărare. Ele ajuta, de asemenea reduce cancerul, boala Parkinson și boala Alzheimer, dar, de asemenea, riscul de infertilitate. Omega-3 acizi grași, o sursă de substanțe nutritive: somon, ton, Sardinia, macrou, ferește-te de, păstrăv, capac, stridii, sabia ,cambulă COD, cancerul, carnea animalelor care se hrănesc cu iarbă, Omega-3 oua

Punct de Să se concentreze pe animale, care se hrănesc cu iarbă, carne și alb de apă de pește (de exemplu, somon), Omega-6 grasimi (mai ales porumb, de soia, de floarea-soarelui, șofran, produs din uleiuri), și, ca o suplimentare a rezolva, în mare pește decembrie, uneori, ulei de pește.

Omega-3 acizi grași efecte pozitive

Omega-3 acizi grași de la metabolismul aerob prin creșterea rezistenței și de dezvoltare a forței. Omega-3 acizi grasi beneficii sunt următoarele: inflamația articulațiilor și a ligamentelor prevenirea leziunilor, crescută de livrare de oxigen și substanțe nutritive la celule, intensificarea metabolismului aerobic, creșterea nivelului de energie și îmbunătățirea rezistenta, crește durata și intensitatea de antrenament, hormonul de creștere, exploatare prin creșterea, vindecarea leziuni pentru a promova

Evitați acizi grași trans, Grăsimile trans se formează atunci când porumbul, floarea-soarelui, soia și alte astfel de uleiuri sunt foarte bogate în acizi grași, căldură, gaz , sau un fel de catalizator este expus. În urma grăsime, aspectul și de comportament, ca de acizi grași saturați (nu rapid прогоркает, astfel încât atunci când temperatura camerei este solid sau starea de cluster), dar rău de ficat, de a provoca haos în sânge a lipidelor și de a reduce sensibilitatea la insulină.

Iarbă-hrănite animalele, carnea alterată, când a observat o cantitate mică de grăsimi trans. În mod natural, ele sunt create prin urmare, că este într-adevăr mare pentru a conta. De exemplu, acidul linoleic conjugat (CLA), care sa dovedit a предрака și proprietăți antioxidante, ea îmbunătățește, de asemenea, creșterea masei musculare, dar, de asemenea, contribuie subțire. Câteva cuvinte despre colesterol.Mulți oameni ataca în aceste zile, colesterol, boli și boli vasculare în ceea ce privește (de multe ori pe bună dreptate), dar este important de a distinge cea mai recentă boli sunt cauza dezvoltării rău LDL-colesterol și organizarea util HDL-colesterol.

Lipoproteine-proteine, care de colesterol în sânge transportat. În lipoproteine cu densitate scăzută (LDL) colesterol în sânge 65% de transportat, și, probabil, acest lucru va depinde de boala de inima si problemele sistemului cardiovascular.Dimpotrivă, lipoproteine cu densitate mare (HDL) au efecte opuse. În HDL, în special, conține lecitină, care are efect de curatare poate trece de colesterol, astfel încât să puteți transporta cu ușurință fluxul de sânge, fără blocarea arterelor. În principiu, nivelul de HDL de mai sus pe cineva, cu atât mai puțin probabil că se produce simptome de infarct miocardic.

Dacă vă întrebați despre bine și rău colesterol diferența între și de a reduce colesterolul și de ce este important pentru organizație, atunci citiți lista noastră de HDL și LDL, colesterol. Se pare că de grăsime consumă o anumită cantitate de impact asupra starea de sănătate sau de boală. Există țări în care consumul de grasimi la 10 la sută, în altă parte, și la 50%, iar bolile cardiovasculare frecvență mai similare (sau, să ne gândim eschimosii, care au o mare fókazsírt consuma, dar toate acestea la un atac de cord, moarte). Grasimile nesaturate nu sunt de fapt dușmani, prin urmare, ne străduim întotdeauna să corectă Omega-3 și Omega-6 și consumul de alimente cu experiență, ce este mai bine pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *