Sanatoase acizi grași

Scrierea noastră de partea anterioară a acizilor grași și alimente sănătoase rolul de mama. Următoarele litere Omega-3 și Omega-6 acizi grași surse naturale, impactul asupra sănătății și trans-grăsimi avem de-a face.

 

 Acizi grași omega-3

Omega-3 acizi grași în ceea ce privește două aspecte importante: tipul și viteza. Tipul de organizație pe termen versiunea de circuit (EPA și DHA-t), vrem să știm, în cazul în care, în principal alb de pește de apă și iarbă-hrănite carne pot fi găsite v. Omega-3 și Omega-6 raportul ideal 1:1 și 1:2.

În versiunea de bază, în ziua de 2-4 grame de aportul de EPA/DHA este recomandat ulei de pește sau de capsule. Omega-3 acizi grași, patologie în prevenirea joacă un rol important: cancerul, boli autoimune, rezistența la insulină și sensibilitatea la insulină, nervoase, convulsii, după exercițiile fizice de relaxare, infertilitatea

Asculta de apă, poluate cu mercur, care este extrem de toxic metal, mai multe specii de animale marine se acumulează. Anorganice de metil-mercur mercur se produce, care pot ajunge până la masă. Mari, organismele acvatice, de obicei, au mai mult mercur se acumulează, ceea ce mult mai mici și pe termen scurt echivalente. Mercur este o acțiune toxică prin influența asupra sistemului nervos și a unor enzime importante.

Mercur este dăunătoare, iar consumul excesiv în anumite situații poate duce la probleme grave, iar uleiul de pește luați nu este de Mercur de intrare: mercur, cum este strâns legată de proteine, și pentru că uleiul de pește practic nu conține proteine brută de untură de pește, cum ar fi mercur.

Alte deseuri, impermeabil pcb și procesele de producție sau în agricultură, în timpul, sau alt material plastic pot fi în produsele alimentare. Bifenilii policlorurați în uleiurile de pește grăsime piesele sunt de gând să, așa că, în acest caz, este de asemenea adevărat că mult mai puțin sănătoase tipuri mai puțin PCB-care conține (de aici sardine și macrou este o sursa excelenta este un ulei de pește).

 

Bun de grăsime nu este rău

Apropo, pe pcb, de asemenea, un argument din purificat de ulei de pește, pentru că micro-procesul de distilare, practic, toate de poluare elimină halolajból.  Punct de Dacă genetic sănătos și fizicul, să acorde o atenție la dieta lor (o mulțime de apă alb, pesti, animale care se hrănesc cu iarbă, carne și alte acizi grași Omega-3, sunt bogate in nutrienti, care pot fi consumate), precum și de a evita excesive de Omega-6 surse (de exemplu, uleiul de floarea-soarelui, semințe oleaginoase), este destul de probabil că nu aveți nevoie de ulei de pește, care conține aditivi. Dacă, în plus, puteți alege, de a lua o privire la ceea ce ați ales, pentru că unele pește ulei ca mari abateri.

ALA (acid Alfa-linolenic) Ala este scurt (18 atomi de carbon) – durata de acizi grași Omega-3, care lenben, în kenderben și alte surse de plante pot fi găsite. ALA se transformă în EPA și DHA-e, deși mecanismul nu este foarte eficient. EPA (acid eicosapentaenoic),ERA-este de 20 de carbon-durata de acizi grași polinesaturați, care sunt esențiale pentru viață. ERA folosit pentru a produce un lanț scurt de ala, dar acest proces este lent. EPA eficient de anti-inflamator, de sânge și împiedică antrenament vaselor de sânge (formarea de noi vase de sange, că răspândirea cancerului este unul dintre mecanismele necesare).

DHA (acidul docosahexaenoic), DHA este de 22 de carbon-lungime de acizi grași polinesaturați, în care dezvoltarea creierului fătului și normale cognitive deprecierea funcții nu mai târziu, necesare pentru a menține. EPA, cum ar fi DHA, au un puternic anti-cancer și anti-inflamatorii proprietăți. Organismul într-o stare de DHA-t produce de protecție a mediului, și vice-versa, dar corpul nostru funcționează cel mai bine atunci când ambele sunt necesare destul de grăsimi în organism.

EPA și DHA pot fi convertite într-un hormon, ca substanță, care prostaglandine, thromboxán cauzele și leukotriének care se încadrează. Aceste câteva procesele-cheie de care au nevoie pentru a controla, de exemplu, cum ar fi coagularea sângelui (pentru a preveni rögösödését de sânge), procesele inflamatorii (ajută la capacitatea de a răspunde de accidentare sau bacterii ataca), peretii venelor tensiune și sistemul imunitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *